Interieurfolie

Creëer, renoveer of transformeer uw muren, meubels en glas.

Dankzij ons systeem van thermovormbare zelfklevende folies kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden.

Hotelkamers, keukens, leefruimten… Met onze bekledingsoplossingen kunt u renoveren op maat in alle ruimtes van uw woning of handelszaak, zonder luchtbellen ondanks de verfijndheid van onze bekledingen (tussen 200 en 350 μ).

Met meer dan 470 referenties van zelfklevende bekledingen zijn onze oplossingen perfect op maat van uw stijl voor interieurs die passen bij uw imago.
Waar wacht u nog op om uw projecten te lanceren?

Alles krijgt een geheel nieuwe look & feel krijgen dmv toepassing van onze interieurfolies.   Met meer dan 470 verschillende folies is er altijd ruim voldoende keuze om uw interieur aan te passen aan uw stijl en imago.

Hout

Uni kleuren

Marmer

Natuursteen

Metallic

Textiel

Glitter

Soft touch

Leer

 

Hout

Inspiraties uit de natuur

Heel wat houtsoorten waren een inspiratiebron voor ons Hout-assortiment. Dit assortiment legt de charmes van uw leefruimten bloot door er een natuurlijke touch aan te geven. Droomt u van een interieur dat doet denken aan een ‘Zwitsers chalet’ of een Scandinavisch interieur?  De look en feel van eiken-, beuken-, teakhout…

Als deze houtbekledingen op strategische plaatsen worden aangebracht, zoals op een tafel of een garderobe, waant u zich midden in het bos. Alleen de houtgeur en de vogels ontbreken dan nog.

Bekijk het assortiment
Interieurfolie houtstructuur

Uni kleuren

Koppel emoties aan levensvreugde

Bekijk het leven in kleur met ons Effen Kleur-assortiment! Elke kleur geeft een unieke sfeer. Of het nu om ‘pop’-kleuren of sobere kleuren gaat, ze verfraaien uw muren en meubilair. Waar wacht u op om uw kamers of leefruimten een unieke persoonlijkheid te geven?

U kunt ook een kleurtoets toevoegen aan alle ruimten. Zo maakt u ze op originele wijze levendig: op een centrale plaats zoals een deur of een stoel!

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Uni kleuren

Marmer

Tijdloze elegantie

Ons Marmer-assortiment geeft al uw renovaties een chique toets dankzij de ongeëvenaarde echtheid van de aders. Donker, grijs of wit, mat of asgrauw… U hebt een waaier aan keuzes voor een luxueuze renovatie met kleine toetsen of een totaalbekleding.

Stelt u zich een mat wit werkblad voor of een badkamer met een aszwarte dressoir… Ontdek luxueuze modellen die uw etablissement een mooie decoratieve upgrade geven.

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Marmer

Natuursteen

Warmte en comfort zijn op de afspraak

Van de ‘New Yorks appartement’-look over gepolijst beton tot grijze steen: ons Natuursteen-assortiment zorgt voor een trendy decoratie.

Kies voor verschillende kleurnuances om alle ruimten aan te kleden, van de vloer tot de muren. De charme van een ‘natuursteen’-look in een ruimte? De indruk van kleine onvolkomenheden die perfect in toom gehouden worden…

Keuze genoeg dus om uw muurrenovatieprojecten een frisse en moderne toets te geven!

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Natuursteen

Metallic

Toppunt van industriële decoratie

In ons Metallic-assortiment zijn materialen en reliëfs steeds op de afspraak, of ze nu voorzien zijn van een roesteffect of een aluminiumeffect. Voeg een vleugje zilver of goud toe aan uw interieur. U hebt het meer voor een industriële look? Dan is het plaatwerk- of koolstofvezeleffect ideaal.

Moderniseer een interieur: creëer met gemak een loftsfeer door kasten en stoelpoten te bekleden! In decoratie zijn metaaltoetsen een vaste waarde als ze met smaak worden aangebracht…

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Metallic

Textiel

Kleed uw meubilair aan

In ons Textiel-assortiment vindt u unieke materialen en kleuren.

Ideaal voor een moderne en ongestructureerde look! Trek de aandacht en lok emoties uit in een slaapkamer of een eetkamer met de hypnotische texturen van de vele structuren in het assortiment. Net als in de modewereld is textieldecoratie een kwestie van goede smaak en nuances…

Wacht niet langer en meet uzelf een unieke en elegante stijl aan: uw eigen stijl.

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Textiel

Glitter

Breng wat glitter in uw leven…

Zin in een disco-achtig interieur? Fonkelende originaliteit?
Reken op onze Glitter-assortiment en zijn unieke glitter & glamour-look! In combinatie met een optimale verlichting zullen uw, al dan niet gekleurde, ruimten fonkelen en glitteren.

Onze producten uit het Glitter-assortiment zorgen voor extra charme en een ongeziene glittering wanneer ze in nuances worden geplaatst in cosy ruimtes zoals een salon, slaapkamer of eetkamer.
Gaat u overstag voor een deco-inspiratie die echt schittert?

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Glitter

Soft Touch

Zachte visuele effecten en een luxe touch

Onze keuzes in de Soft Touch folies hebben een voelbaar speciaal oppervlak dat uitstekend bestand is tegen vervuiling en krassen.

De zachte visuele effecten en de luxe touch verhogen de klasse uitstraling van uw interieur.

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Soft touch

Leer

Subtiel, verfijnd, efficiënt

De verfijning en edelheid van leder in al zijn vormen. Het Leder-assortiment bezorgt uw decoratie een charmant en sensationeel ‘dierlijk’ effect zonder de natuur te schaden. Dankzij de verschillende texturen kunt u een zeer specifieke mood creëren in alle zones die u in uw renovatieprojecten wenst aan te pakken. Wilt u uw interieur een ‘touch of class’ geven?

Breng dan snel deze voluptueuze tinten aan die sensaties creëren in leefruimten of op meubilair zoals stoelruggen of meubeldeuren…

Bekijk het assortiment
Interieurfolie Leer