Opaal

Opaal

De opalescente discretie-folies geven uw ramen een mat uitzicht en maken het mogelijk om een kantoor, een woonkamer, een opslagruimte, een laboratorium… in elke openbare of privé-ruimte geheel of gedeeltelijk te verbergen. Deze ondoorzichtige folie beschermt tegen inkijk maar laat het licht door en vermindert aanzienlijk de verblinding terwijl schaduwen doorgelaten wordt.

Mat White

Mat Frost

Met de Mat White folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft weliswaar een melkglaseffect, maar toch is er een maximale natuurlijke lichtinval. Met de Mat Frost folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft weliswaar een melkglaseffect, maar toch is er een maximale natuurlijke lichtinval. With disposable plastic liner or silicone paper liner for digital cutting.

Mat Acid

Mat Acid-X

Met de Mat Acid folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft weliswaar een melkglaseffect, maar toch is er een maximale natuurlijke lichtinval. Met de Mat Acid-X folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft weliswaar een melkglaseffect, maar toch is er een maximale natuurlijke lichtinval.

Mat Acid Grey

Mat Opal

Met de Mat Acid Grey folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet meer naar binnen kan worden gekeken. De folie is volledig opaal terwijl deze nog steeds licht doorlaat. Daarbovenop zorgt de grijzige kleur voor een rustiger voor het oog tov een witte folie. Met de Mat Opal folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft een melkglaseffect en de natuurlijke lichtinval wordt grotendeels gefilterd, waardoor er een subtiel omgevingslicht ontstaat.