Lines

Lines

De raamfolies uit het Lijnen gamma geven uw ramen een decoratieve toets en beschermen ze tegen nieuwsgierige blikken. Deze raamfolies, wit of gematteerd, hebben horizontale of verticale lijnen om uw glasoppervlakken te personaliseren en tegelijkertijd een sterke lichtinval in uw interieur toe te laten.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, winkeletalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen.

Boreal

Europa

Boreal is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het motief van deze glasfolie bestaat uit witte, gespikkelde stroken van 40 mm. Europa is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het bestaat uit een patroon van matte horizontale stroken van 44 mm die van elkaar worden gescheiden door doorzichtige stroken van 10 mm.

 

Linea 10

Linea 18

Linea 10 is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het bestaat uit een patroon van witte horizontale stroken van 10 mm die van elkaar worden gescheiden door doorzichtige stroken van 4 mm. Linea 18 is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het bestaat uit een patroon van witte horizontale stroken van 18mm die van elkaar worden gescheiden door doorzichtige stroken van 6mm.

 

Riga

Sirius

Het onregelmatige en gematteerde motief van de zelfklevende RIGA-folie, geeft uw ramen en scheidingswanden een moderne uitstraling. Sirius is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het bestaat uit een patroon van matte horizontale stroken van 18 mm die van elkaar worden gescheiden door doorzichtige stroken van 6 mm.

 

Strada

Stratos

Strada is een decoratieve folie met ondoorzichtige horizontale stroken waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Stratos is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het bestaat uit een patroon van matte horizontale stroken van 35 mm die van elkaar worden gescheiden door doorzichtige stroken van 10 mm.

 

Structur

Swing

Structur is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het dessin van de folie bestaat uit matte stroken van variërende dikte (35 mm en 5 mm), die van elkaar worden gescheiden door doorzichtige stroken van 5 mm. Swing is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het dessin bestaat uit verticale koordachtige matte stroken.