Kleurfolie transparant

Kleur transparant

De transparante kleurenfolies zijn ontworpen voor installatie binnenshuis en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt op basis van polyester en worden gekenmerkt door hun transparantie. Aangebracht op een glazen oppervlak creëren ze een aangename sfeer en personaliseren ze de ruimte.

Blue Azure C

Blue Ocean C

Met de transparente Blue Azure C-folie kunt u doorzichtig glas een blauwe tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de transparente Blue Ocean C-folie kunt u doorzichtig glas een blauwe tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Chocolate C

Lime C

De transparante film Chocolate C, die op een helder glas is geplaatst, geeft het een bruine tint, terwijl de transparantie perfect blijft. Het geeft een kleurrijk en dynamische tintje aan elk interieurpaneel (scheidingswanden, douches, enz…) Met de transparente Lime C-folie kunt u doorzichtig glas een groene tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Mint C

Orange C

Met de transparante Mint C-folie kunt u doorzichtig glas een groene tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, doucheschermen, panelen en dergelijke) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de transparente ORANGE C-folie kunt u doorzichtig glas een oranje tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Pink C

Plum C

Met de transparente PINK C-folie kunt u doorzichtig glas een roze tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven. De transparante film Plum C, die op een helder glas is geplaatst, geeft het een paarse tint, terwijl de transparantie perfect blijft. Het geeft een kleurrijk en dynamische tintje aan elk interieurpaneel (scheidingswanden, douches, enz…)

Purple C

Raspberry C

Met de transparente Purple C-folie kunt u doorzichtig glas een paarse tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de transparente Raspberry C-folie kunt u doorzichtig glas een rood-roze tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Red C

Turquoise C

Met de transparante Red C-folie kunt u doorzichtig glas een rode tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, doucheschermen, panelen en dergelijke) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de transparente Turquoise C-folie kunt u doorzichtig glas een turquoise tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Yellow C

Met de transparante Yellow C-folie kunt u doorzichtig glas een gele tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, doucheschermen, panelen en dergelijke) een kleurrijke uitstraling te geven.