Kleurfolie mat

Kleur mat

In een wereld waarin we niet om visuele communicatie heen kunnen, vormen grote etalages een essentieel marketingkanaal voor adverteerders.

Het onderscheidende kenmerk van deze kleurenfolies op basis van polyester is dat onbeperkte zichtbaarheid en doorzichtigheid zijn gegarandeerd. De folies zijn verkrijgbaar in een groot aantal originele kleuren. Het is een betaalbare manier om aantrekkelijke ruimten met een moderne uitstraling te creëren. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van een gebouw krijgt met de folie een stijlvol kleureffect. De gekleurde en tegelijkertijd doorzichtige glasfolies zijn voorzien van een hoogelastische acrylaatlijm en zijn behandeld met een speciale krasbestendige coating, waardoor de folie gemakkelijk kan worden onderhouden en langdurig zijn glans behoudt.

Mat Blue

Mat Bronze

Met de MAT BLAUW-folie geeft u glas een blauwe gematteerde tint, terwijl het zijn volledige luminositeit behoudt. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de Mat Bronze folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft weliswaar een melkglaseffect, maar toch is er een maximale natuurlijke lichtinval waardoor er een subtiel omgevingslicht ontstaat.

Mat Green

Mat Grey

Met de MAT GROEN-folie geeft u glas een groen gematteerde tint, terwijl het zijn volledige luminositeit behoudt. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de Mat Grey folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft een melkglaseffect en de natuurlijke lichtinval wordt grotendeels gefilterd, waardoor er een subtiel omgevingslicht ontstaat.

Mat Pink

Mat Yellow

Met de MAT ROZE-folie geeft u glas een roze gematteerde tint, terwijl het zijn volledige luminositeit behoudt. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven. Met de MAT GEEL-folie geeft u glas een gele gematteerde tint, terwijl het zijn volledige luminositeit behoudt. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, panelen, douches, etc.) een kleurrijke uitstraling te geven.

Mat Metal

Met de Mat Metal folies wordt uw privacy gewaarborgd doordat er niet naar binnen kan worden gekeken. De folie heeft een melkglaseffect en de natuurlijke lichtinval wordt grotendeels gefilterd, waardoor er een subtiel omgevingslicht ontstaat.