Gradation

Gradation

De decoratieve folies van met het gradation effect kleed al uw ramen, etalageruiten of glazen scheidingswanden aan. Deze degressieve gematteerde folies maken het mogelijk om de andere zijde te maskeren en uw privacy te bewaren terwijl het licht toch doorgelaten wordt.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, etalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privé-woningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Futura

Floris

Met een golfmotief in verloop, geeft de zelfklevende FUTURA-folie uw ramen en scheidingswanden een avant-gardistische uitstraling. Floris is een decoratieve folie met een patroon van witte bloemen. Met Floris-raamfolies kunt u ramen en raampartijen een stijlvolle uitstraling geven.

Mystic

Perla

Mystic is een decoratieve folie met een mat motief dat van een licht doorzichtig dessin in een ondoorzichtig dessin overloopt, waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Het korrelverloop van de zelfklevende PERLA-folie, geeft uw ramen en scheidingswanden een stijlvolle uitstraling.

Pixel

Scale

Het korrelverloop van de zelfklevende PERLA-folie, geeft uw ramen en scheidingswanden een stijlvolle uitstraling. Ga op avontuur met de Scale decoratiefolie! Deze folie versiert uw ramen en glazen scheidingswanden om een absoluut authentieke en wilde sfeer te creëren. Het gebruik van een discretie folie is ideaal om uw ruimte te verfraaien met behoud van uw privacy.