Geometric

Geometric

Door gebruik te maken van de Geometrische reeks privacyfolies voor beglazing, kunt u uw ramen en andere glasoppervlakken decoreren. Signs for You biedt u een verscheidenheid aan matte patronen die u toelaten uw interieur verder te decoreren tot aan uw ramen om een ruimte naar uw beeld te creëren.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, winkeletalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Atoma

Vitra

Atoma is een decoratieve folie met een mat schubbenmotief, waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. Voorzien van een patroon van meerhoekige vormen, zorgt de folie VITRA voor een elegante uitstraling van uw ramen en scheidingswanden.

Hive

Circuit

Geïnspireerd door de natuur en bijenkorven geeft Hive raamfolie uw ramen en glazen oppervlakken een atypisch en esthetisch tintje. Het gebruik van geometrische vormen op uw beglazing of glazen scheidingswanden is een uitstekende manier om elke ruimte op te fleuren. De Circuit decoratieve folie bestaat uit een systematisch repeterend patroon dat uw ramen en glasoppervlakken op maat maakt. Het gebruik van geometrische vormen op uw beglazing of glazen scheidingswanden is een uitstekende manier om elke ruimte op te fleuren.