Abstract

Abstract

Met de decoratieve raamfolies uit het Abstract assortiment kunt u uw glasoppervlakken decoreren en uzelf beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Met onze ruime keuze aan motieven, wit of gematteerd, kunt u de decoratie van uw interieur doortrekken tot aan uw ramen om een omgeving te creëren die bij u past.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, etalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Aquatica

Ascent

De decoratieve folie Aquatica is geïnspireerd op de onderwaterflora en geeft karakter aan een gesofisticeerde en professionele omgeving. Het gebruik van originele vormen op uw beglazing of glazen scheidingswanden is een uitstekende manier om elke ruimte op te fleuren. Versierd met natuurlijke patronen, zal Ascent decoratieve folie karakter geven aan een verfijnde en professionele omgeving. Het gebruik van originele vormen op uw beglazing of glazen scheidingswanden is een uitstekende manier om elke ruimte op te fleuren.

Brain

Classic

Samengesteld uit in elkaar gevlochten lijnen, versiert de Brain-folie uw ramen en glazen scheidingswanden op een originele manier. Het gebruik van een discretie folie is ideaal om uw ruimte te verfraaien en toch uw privacy te bewaren. Classic is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. De folie biedt privacy met een mat engelenhaar-patroon.

Decorum

Elektro

Decorum is een decoratieve folie waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven. De folie heeft witte motieven die zijn geïnspireerd op architectonische vormen. Elektro is een decoratieve folie met een groot patroon van slingerende golven, waarmee u ramen en raampartijen een eigen uitstraling kunt geven.

Floral

Jungle

De voorjaarslook van de decoratieve folie FLORAL zorgt voor een frisse uitstraling van uw ramen en scheidingswanden. Met de Jungle decoratiefolie kunt u uw omgeving veranderen zonder van uw bank te komen! Deze folie decoreert uw ramen en glazen scheidingswanden en tovert uw interieur om tot een tropische jungle. Het gebruik van een discretie folie is ideaal om uw ruimte te verfraaien met behoud van uw privacy.

Kaleidoscope

Liana

Geef uw ramen en scheidingswanden een grafische en dynamische dimensie met de decoratieve folie Kaleidoscope. Het gebruik van geometrische vormen in uw interieur is een uitstekende manier om elke ruimte op te fleuren en trendy en gezellig te maken. Met een patroon van lianen, geeft de zelfklevende LIANA-folie uw ramen en scheidingswanden een jungle-look.

Ripple

Spring Wood

Ripple decoratiefolie geeft uw ramen en scheidingswanden een persoonlijk tintje. Het is versierd met een organisch patroon om een fris gevoel te geven en leven te brengen in elke omgeving. Het gebruik van een discretie folie is ideaal voor het verfraaien van uw ruimte met behoud van uw privacy. De Spring Wood raamfolie is geïnspireerd op de natuur en versierd met boomstammotieven. Het geeft uw ramen en glazen oppervlakken een atypisch en esthetisch tintje. Het gebruik van een discretie folie is ideaal om uw ruimte te verfraaien en toch uw privacy te bewaren.