Glasfolies

Onze glasfolies in verschillende gradaties van ondoorzichtigheid en motieven en patronen.

Het verlangen naar privacy hebben we van nature… Het zorgt ervoor dat u tot zichzelf komt en dat u uzelf kunt zijn, ongeacht waar u bent, thuis of op het werk.
Ons assortiment designfolies biedt nieuwe perspectieven inzake privacy aan wie het nodig heeft, of het nu gaat om een vergaderzaal of een badkamer.

Onze folies, die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst, bieden verschillende gradaties van ondoorzichtigheid en motieven en patronen. Zo wordt voldaan aan de privacybehoeften zonder in te boeten op helderheid.
Ontdek tientallen gekleurde of matte bedekkingspatronen die passen bij de beglazing van bedrijven en winkels. Deze patronen zijn geïnspireerd op de stad, de natuur, de geometrie of de hemel.

U hebt de keuze uit opaalachtige, matte, witte, grijze, zwarte, verduisterende en gekleurde folies. De Aurora-folie biedt met zijn dichroïsche technologie dan weer ontastbare lichtspelingen. Originaliteit verzekerd!

Gradation Lines Abstract Geometric Blackout Opaal Kleur mat Kleur doorzichtig Dichroisch
Gradation Lines Abstract Geometric Blackout Opaal Kleur mat Kleur doorzichtig Dichroisch (kameleon effect)

Gradation

De decoratieve folies van met het gradation effect kleed al uw ramen, etalageruiten of glazen scheidingswanden aan. Deze degressieve gematteerde folies maken het mogelijk om de andere zijde te maskeren en uw privacy te bewaren terwijl het licht toch doorgelaten wordt.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, etalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privé-woningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Bekijk ons assortiment
Gradation

Lines

De raamfolies uit het Lijnen gamma geven uw ramen een decoratieve toets en beschermen ze tegen nieuwsgierige blikken. Deze raamfolies, wit of gematteerd, hebben horizontale of verticale lijnen om uw glasoppervlakken te personaliseren en tegelijkertijd een sterke lichtinval in uw interieur toe te laten.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, winkeletalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Bekijk ons assortiment

Abstract

Met de decoratieve raamfolies uit het Abstract assortiment kunt u uw glasoppervlakken decoreren en uzelf beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Met onze ruime keuze aan motieven, wit of gematteerd, kunt u de decoratie van uw interieur doortrekken tot aan uw ramen om een omgeving te creëren die bij u past.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, etalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Bekijk ons assortiment

Geometric

Door gebruik te maken van de Geometrische reeks privacyfolies voor beglazing, kunt u uw ramen en andere glasoppervlakken decoreren. Signs for You biedt u een verscheidenheid aan matte patronen die u toelaten uw interieur verder te decoreren tot aan uw ramen om een ruimte naar uw beeld te creëren.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, winkeletalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Bekijk ons assortiment

Blackout

Verduisterende raamfolies verduisteren het zicht aan weerszijden van uw glasoppervlak volledig en isoleren u volledig van licht, zodat u zich in volledige duisternis kunt bevinden. Deze verduisterende folies, in zwarte of witte uitvoering, zijn ideaal voor het verbergen van voorraden, magazijnen en projectieruimten…

Bekijk ons assortiment

Opaal

De opalescente discretie-folies geven uw ramen een mat uitzicht en maken het mogelijk om een kantoor, een woonkamer, een opslagruimte, een laboratorium… in elke openbare of privé-ruimte geheel of gedeeltelijk te verbergen. Deze ondoorzichtige folie beschermt tegen inkijk maar laat het licht door en vermindert aanzienlijk de verblinding terwijl schaduwen doorgelaten wordt.

Bekijk ons assortiment

Kleur mat

In een wereld waarin we niet om visuele communicatie heen kunnen, vormen grote etalages een essentieel marketingkanaal voor adverteerders.

Het onderscheidende kenmerk van deze kleurenfolies op basis van polyester is dat onbeperkte zichtbaarheid en doorzichtigheid zijn gegarandeerd. De folies zijn verkrijgbaar in een groot aantal originele kleuren. Het is een betaalbare manier om aantrekkelijke ruimten met een moderne uitstraling te creëren. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van een gebouw krijgt met de folie een stijlvol kleureffect. De gekleurde en tegelijkertijd doorzichtige glasfolies zijn voorzien van een hoogelastische acrylaatlijm en zijn behandeld met een speciale krasbestendige coating, waardoor de folie gemakkelijk kan worden onderhouden en langdurig zijn glans behoudt.

Bekijk ons assortiment

Kleur transparant

De transparante kleurenfolies zijn ontworpen voor installatie binnenshuis en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt op basis van polyester en worden gekenmerkt door hun transparantie. Aangebracht op een glazen oppervlak creëren ze een aangename sfeer en personaliseren ze de ruimte.

Bekijk ons assortiment

Dichroïsch

De transparante kleurenfolies met een dichroisch “kameleon-effect”, verandert de folie van tint en kleur al naar gelang de invalshoek van het natuurlijk licht. Door optimaal gebruik te maken van het daglicht brengt deze folie uw ramen en glaspartijen tot leven.

Bekijk ons assortiment