Interieur

Interieurfolie Glasfolie

Interieurfolie

Creëer, renoveer of transformeer uw muren en meubels met Interieurfolies.

Dankzij ons systeem van thermovormbare zelfklevende folies kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden.

Hotelkamers, keukens, leefruimten… Met onze bekledingsoplossingen kunt u renoveren op maat in alle ruimtes van uw woning of handelszaak, zonder luchtbellen ondanks de verfijndheid van onze bekledingen (tussen 200 en 350 μ).

Met meer dan 470 referenties van zelfklevende bekledingen zijn onze oplossingen perfect op maat van uw stijl voor interieurs die passen bij uw imago.
Waar wacht u nog op om uw projecten te lanceren?

Alles krijgt een geheel nieuwe look & feel krijgen dmv toepassing van onze interieurfolies.   Met meer dan 470 verschillende folies is er altijd ruim voldoende keuze om uw interieur aan te passen aan uw stijl en imago.

Hout

Uni kleuren

Marmer

Natuursteen

Metallic

Textiel

Glitter

Soft touch

Leer

Ga naar de interieurfolies

Glasfolie

Beglazingen op maat van de gewenste zichtbaarheid

Het verlangen naar privacy hebben we van nature… Het zorgt ervoor dat u tot zichzelf komt en dat u uzelf kunt zijn, ongeacht waar u bent, thuis of op het werk.
Ons assortiment designfolies biedt nieuwe perspectieven inzake privacy aan wie het nodig heeft, of het nu gaat om een vergaderzaal of een badkamer.

Onze folies, die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst, bieden verschillende gradaties van ondoorzichtigheid en motieven en patronen. Zo wordt voldaan aan de privacybehoeften zonder in te boeten op helderheid.
Ontdek tientallen gekleurde of matte bedekkingspatronen die passen bij de beglazing van bedrijven en winkels. Deze patronen zijn geïnspireerd op de stad, de natuur, de geometrie of de hemel.

U hebt de keuze uit opaalachtige, matte, witte, grijze, zwarte, verduisterende en gekleurde folies. De Aurora-folie biedt met zijn dichroïsche technologie dan weer ontastbare lichtspelingen. Originaliteit verzekerd!

Gradation Lines Abstract Geometric Blackout Opaal Kleur mat Kleur doorzichtig Dichroisch
Gradation Lines Abstract Geometric Blackout Opaal Kleur mat Kleur doorzichtig Dichroisch (kameleon effect)
Ga naar de glasfolies